Download af dokument

Bär Cargolift tilbyder dokumenter om det aktuelle produktsortiment til gratis download. Følgende dokumenter er tilgængelige:

Monteringstegninger

Målskemaer

Montageanvisninger

Certifikater

Driftsanvisninger

Servicedokumenter

Forbindelsesdiagrammer (tilgængelig i webshoppen)

Brochurer

Arkiverede tegninger kan fås specifikt til dit serienummer via Bär Cargolift WebShop.

Download standardiserede monteringstegninger

Monteringstegningerne viser de monteringssituationer, der er mulige med den respektive Cargolift. Hvis Cargolift-typen er tilgængelig i flere armlængder, resulterer søgningen i flere monteringstegninger. Tegningerne er til rådighed for Bär Cargolifts aktuelle produktprogram. Arkivtegninger forefindes pr. serienummer og kan bestilles i Bär Cargolifts WebShop.

Alternativt kan du tjekke muligheden for montering ved hjælp af beregningsprogrammet for montering eller du kan sende et udfyldt måleblad til Bär Cargolift og vi kontroller for dig.

Cargolift-type
Sprog

​Download dimensionsblade

For at transportkøretøjet og Cargolift kan arbejde bedst muligt sammen, kontrolleres monteringen på forhånd. Med målarkene fra Bär Cargolift kan du registrere de nødvendige mål til monteringskontrollen og derefter kontrollere monteringssituationen ved hjælp af monteringsberegningsprogrammet eller monteringstegningen. I komplekse monteringssituationer (f.eks. på køretøjer med dyb kobling) muliggør målarkene en hurtig og overskuelig dataudveksling med Bär Cargolifts tekniske salgsafdeling.

Sprog

Download monteringsmanualer

Læssebagsmækken skal monteres på lastvognen - men hvordan? Monteringsvejledningerne for det aktuelle Bär Cargolift-produktprogram hjælper dig.

Sprog

Download certifikater

Bär Cargolifts råder over forskellige tilladelser. Certifikaterne vedr. underkøringsbeskyttelse, anhængertræk til kuglehovedkobling samt lastsikring efterspørges oftest. Desuden finder du her certifikater for elektromagnetisk kompatibilitet, PIEK og skridsikkerhed for Bär-liftpladeoverflader - hver for Bär Cargolifts aktuelle produktsortiment. Arkivcertifikater og andre certifikater end de tidligere nævnte forefindes pr. serienummer og kan bestilles i Bär Cargolifts WebShop.

Certifikat-type
Cargolift-type

Download brugsanvisninger

Driftsanvisningerne skal hjælpe brugeren til at benytte Bär Cargoliften sikkert og i henhold til forskrifterne. Driftsanvisningerne vedr. det aktuelle produktprogram fra Bär Cargolift kan du downloade her. Arkivtegninger kan bestilles digitalt eller på tryk i Bär Cargolifts WebShop. En kompakt manual med mange billeder og film til en specifik Cargolift er tilgængelig online på HowToCargoLift efter indtastning af serienummeret - tilgængelig på elleve sprog.

Cargolift-type
Sprog

Download servicedokumenter

Små gode råd letter arbejdet og højner effektiviteten. I servicedokumenterne har Bär Cargolift forberedt reparationshenvisninger samt yderligere informationer om Cargolift til dig. Service-hotlinen besvarer også gerne dine spørgsmål.

Kredsløbsdiagrammer kan fås specifikt til dit serienummer eller som arkiverede dokumenter via Bär Cargolift WebShop.

Sprog

Download brochurer, foldere og flyers

Leder du efter en bestemt brochure i digital form? Her finder du det!

Sprog