Bär Cargolift Falt

Den sammenklappelige lift

Du har ofte brug for fri adgang til bagdørene f.eks. ved afog pålæsning til rampen? Der ville en standard liftplade genere dig ved brug af køretøjet? Så er Bär Cargolift Falt din løsning i forbindelse med læssearbejde ved behov.

I køreposition forsvinder denne underkøringslift i produktgruppen Bär Cargolift Falt ind under køretøjet. Derved er læsning på rampe mulig uden indskrænkninger. Hvis der er brug for Cargoliften, så betjenes knappen ”sænke” hvor efter liften manuelt kan foldes mekanisk ud af brugeren. Foldeproceduren gøres lettere af støtten fra affjedringen.

Ved ofte forekommende af- og pålæsning på skråninger anbefaler BÄR versionen F4: Hvor F2 Cargolifts kun råder over to løftecylindre, muliggør F4 Cargoliftens ekstra to tiltcylindre en hældningsudligning i alle højder. Dette forhøjer sikkerheden og komforten ved læsning.

Denne produktgruppe indeholder Cargolifte:

  • BC 1000 F2
  • BC 1000 F4
  • BC 1500 F2
  • BC 1500 F4
  • BC 2000 F2
  • BC 2000 F4

Udstyr til Bär Cargolift Falt

Standard styringsenheden Bär Control EVO

Intuitivt anvendelig, robust bygget og perfekt betjenbar selv med handsker takket være de tværgående joysticks - det er Bär Control EVO-betjeningsenheden. Som ekstraudstyr kan Cargoliften tændes og slukkes med det venstre joystick. BÄR kalder denne mulighed for SwitchKey. 

Betjeningsfilm for Bär Cargolift Falt med Bär Control EVO på YouTube

Læs mere

Enkel og sikker radiostyring - Bär SmartControl Basic

BÄR tilbyder Bär SmartControl Basic radiofjernbetjeningen Bär SmartControl Basic til betjening af de grundlæggende funktioner via radio. Fordi tre knapper til betjening er nok! Sikkerheden kommer fra den nære detektion.

Læs mere

Den foldbare aluminiums-liftplade

Alle sammenklappelige Cargolifts er udstyret med en letvægts- og alligevel stabil aluminiums-liftplade. Den manuelle foldning er brugervenlig med fjederaflastning. Liftpladens bagside er som standard i naturlig aluminium. Den skridsikre krydsfræst TracGrip-liftplade øger sikkerheden på liftpladen. Alternativt kan den støjreducerende belægning SilentGrip fås.

Læs mere

For sikker transport af dine rullecontainere - Container-stop 2rd

Container-stop 2rd gør det muligt at transportere to rullecontainere samtidig. Afrulningsbeskyttelsesklapperne har en åbningsvinkel på 43° for rullediametre på op til 110 mm. Klapperne åbnes individuelt med et betjeningshåndtag pr. klap og har to omskiftestillinger.

Betjeningsfilm for containerstop 2rd på YouTube

For sikker transport af dine rullecontainere - Container-stop 2ad

Container-stop 2ad gør det muligt at transportere to rullecontainere samtidig. Afrulningsbeskyttelsesklapperne har en åbningsvinkel på 110° for rullediametre på op til 200 mm. Klapperne åbnes individuelt med et betjeningshåndtag pr. klap og har to omskiftestillinger.

Betjeningsfilm for containerstop 2ad på YouTube

Yderligere indhold om Bär Cargolift Falt

Brug dataene fra din Bär Cargolift!

Alle Bär Cargolifts er udstyret med Bär CargoConnect datainterface. Hvis softwareoptionen er aktiv, og den elektroniske styringsenhed eBC Controller er tilsluttet din telematik, kan du bruge dataene.

Film om Bär CargoConnect på YouTube

Læs mere

Rådgivning døgnet rundt - produktanbefaling MyCargolift

Du kender dit køretøj og din transportopgave - find den rigtige lift til den! For produktanbefalingen MyCargolift bestemmer den passende Bär Cargolift ud fra fem oplysninger. Prøv det direkte af!

Start MyCargolift

Den serienummerspecifikke brugsanvisning HowToCargoLift

Et emne er af central betydning i professionel distributionstransport: enkel og sikker betjening. Kvalificerede chauffører er trods alt en værdifuld vare i dag og skal derfor støttes optimalt i deres arbejde. Derfor tilbyder den online chaufføruddannelse HowToCargoLift betjeningsvejledningen til din Cargolift. Med billeder og film. På elleve sprog.

Til webstedet HowToCargoLift