Bär VanLift Standard / FreeAccess

Den ideelle læssebagsmæk til varevogne

Bär VanLift FreeAccess - Den originale: Maksimal fleksibilitet til din varevogn

Transporterer du tunge paller og leverer enkelte pakker uden brug af lift? Eller laster du rullebure men losser kun pakker enkeltvis? Og skal det ske hurtigt og effektivt? I distributionsbranchen er det krav, som chaufførerne ofte møder. Bär Cargolift har løsningen: FreeAccess.

  • I transportstilling giver liften altid adgang til den højre bagdør.
  • Hvis der er brug for det, tager liften minimum en palle med palleløfter eller fire rullebure.
  • Tricket: Når liften foldes ud, udgør bæltehængslet den perfekte forbindelse mellem liftpladens faste og foldbare del. Når liftpladen er foldet ud, fordeles belastningen jævnt over hele liftpladen.

Bär VanLift Standard - Til intensiv transport af paller og rullebure

Transporterer du ofte paller og rullebure i din varevogn? Så er Bär VanLift Standard den optimale løsning til lastning og losning af dit gods. VanLiften giver dig følgende fordele – ud over en løftekapacitet på 600 kg (500 kg afhængig af varevognsmærke):

  • Større nyttelast takket være markedets laveste egenvægt
  • Optimal montering uden behov for chassistilpasning
  • Ingen begrænsninger ved trailerkørsel

Følgende fås som Bär VanLifts til varevogne:

  • BC 600 A2V med lodret foldbar FreeAccess-liftplade
  • BC 600 S2V med standard liftplade stående bag kassevognen

pdf-Download Portfolio-Brochure for Bär VanLift FreeAccess / Standard

Nyttelast er en nøglefaktor ved al godstransport. Det gælder ikke mindst i distributionsbranchen, og for at imødekomme kravene har vi udviklet en særlig varevognslift. Resultatet er overlegen kvalitet, lav egenvægt, alsidige monteringsmuligheder og masser af frihøjde. Valg af varevognsfabrikat kan have indflydelse på de tekniske muligheder for VanLiften. Det gælder bl.a. løfteevne, der afhænger af fabrikantens monteringsvejledning. Se i vores særlige VanLift-brochure for yderligere information (tilgængelig som pdf ved at klikke på køretøjets navn).

Bär VanLift leveres til:

Bär VanLift til Mercedes-Benz Sprinter (BM 907)

Bär VanLift til Volkswagen Crafter (fra 2017 Typ SY)

Bär VanLift til MAN TGE

Bär VanLift til Iveco Daily

Bär VanLift til Renault Master

Bär VanLift til Opel Movano C (fra 2021)

Bär VanLift til Opel Movano B

Bär VanLift til Nissan Interstar (NV400)

Bär VanLift til Ford Transit

Bär VanLift til Fiat Ducato

Bär VanLift til Citroën Jumper

Bär VanLift til Peugeot Boxer 

Bär VanLift udstyr

Radiofjernbetjening Bär SmartControl Basic - standardbetjening af Bär VanLifts

Radiofjernbetjeningen Bär SmartControl Basic erstatter montering af kontrolkontakter i bilens karrosseri. Fire funktioner radio med nærdistancedetektion.

Betjeningsfilm af Bär VanLift FreeAccess med radiofjernbetjening Bär SmartControl Basic på YouTube

Læs mere

Aluminiums-liftplade - foldbar eller fuld bredde

Den foldbare FreeAccess-liftplade er pulverlakeret i RAL 9006 hvid aluminium på bagsiden. Bagsiden af den brede standard liftplade er i naturlig aluminium. Alle VanLift-liftplader er udstyret med en formonteret nummerpladeholder med belysning. TracGrip-antislip-liftplade trinnet øger sikkerheden på liftpladen. 

Få mere at vide om TracGrip

Containerstop 2ad og blinkende lys CargoFlash

Den todelte afrulningsbeskyttelse 2ad til to rullecontainere er standardudstyr på Bär VanLifts, ligesom det forsænkede, let passérbare CargoFlash-blinklys med LED-teknologi.

Betjeningsfilm for containerstop ad på YouTube

Bär VanBridge - Standardforbindelsen mellem liftplade og varevogn

Den todelte VanBridge i to dele skaber en problemfri overgang mellem liftplade og gulvet via et ubelastet gummiliste. Den riflede overflade giver skridsikkerhed. Ved kørsel kan VanBridge låses lodret i lastrummet. Til integration i det isolerede gulv kan VanBridge fås som ekstraudstyr til køleudvidelser.

Kabelfjernbetjening til nødbetjening

Alle Bär VanLifts har en standard stikforbindelse. Som ekstraudstyr til radiofjernbetjeningen kan der fås en kabelfjernbetjening som ekstraudstyr.

Betjeningsfilm for kabelfjernbetjeningen VanLift på YouTube

Trailerdrift mulig

VanLifts kan som ekstraudstyr udstyres med en aftagelig kuglehovedkobling komplet med kugle. D-værdi 17,7 kN-21 kN, vægt ca. 30 kg. Det elektriske forudstyr er påkrævet på køretøjssiden! Køretøjets kobling kan ikke anvendes.

Yderligere indhold til Bär VanLift

Radiofjernbetjening Bär SmartControl

Bär VanLifts anvender Bär SmartControl Basic radiofjernbetjening som standard. Alternativt fås den genopladelige Plus-håndsender med dockingstation.

Læs mere

Få at vide, hvordan læssebagsmækken fungerer - HowToCargoLift

Chaufførens kvalifikationer er en nøglefaktor i professionel distributionstransport. Samtidig udvikler teknologien sig konstant. Derfor tilbyder BÄR dig det online chaufførkursus HowToCargoLift. Når du har indtastet serienummeret (eller scannet QR-koden på Bär Cargolift), modtager du en kort instruktionsmanual for netop denne Cargolift - tilgængelig på elleve sprog.

Til webstedet HowToCargoLift