Bär Cargolift Ret/HydFalt

Undervognslift med dobbelt foldet liftplade

Bär Cargolift HydFalt - Horisontalt hydraulisk indkøring, dobbelt hydraulisk sammenklappelig

Allerede på markedet siden 1994, under den Bär Cargolift HydFalt har ikke mistet sin innovationskraft. For HydFalt Cargolifts kan ikke kun køres hydraulisk ud og ind, men også foldes hydraulisk. I daglig brug forhøjer dette betjeningskomforten og gør Cargoliften hurtigere klar til brug. Den seriemæssigt eloxerede aluminium-liftplade sørger også for en tiltalende optik. Siden 2021 har betjeningen af HydFalt været ufattelig enkel: Først blev flere betjeningsfunktioner kombineret i én betjeningskommando med EasyFold-automatikken. Siden 2022 vil Bär SmartControl Plus radiofjernbetjeningen også bruge EasyFold, hvilket gør det muligt at betjene HydFalt via radio, herunder også at folde liftpladen. Så liften også kan betjenes sikkert om natten.

Bär Cargolift RetFalt - Fleksibel, enkel og robust

Den, der foretrækker en manuel foldbar liftplade, vælger RetFalt-versionen og folder liftpladen ud to gange med fjederassisteret håndkraft.


Alle Ret/HydFalt Cargolifts er forsynet med en dobbelt foldbar liftplade samt automatiske stop, hvilket letter ind- og udkøringen i mørke eller i dårligt vejr.

Så et BDF-vekselladssystem bliver til et universelt fordelingskøretøj skabt

Alle underkørings Ret/HydFalt Cargolifts - hvad enten det er manuelt foldbar (R42) eller hydraulisk (H42) - kan monteres på alle BDF-vekselladsopbygninger. Med løftearmsanslagene og overkøringsbro (begge valgfrie) kan du frit vælge mellem vekselladsopbygninger iht. EN 284. Ladvogn / Flatbed / Tørgods transport – eller Køle / Frost obygninger i størrelsen C 715 og C 745 (med ændring også C 782).

Denne produktgruppe Ret/HydFalt omfatter følgende lifte:

  • BC 1500 R42
  • BC 2000 R42
  • BC 1500 H42
  • BC 2000 H42

Udstyr til Bär Cargolift Ret/HydFalt

Du har allerede stiftet bekendtskab med en del af udstyret - f.eks. til fastgørelse til BDF-vekselladssystemer og den automatiske EasyFold-funktionssekvens til HydFalt. Her finder du et udvalg af yderligere udstyr, flere oplysninger venter på dig i porteføljebrochuren.

HydFalt Cargolifts BC H42's standard betjeningsenhed

Robust konstrueret og takket være de tværgående joysticks kan den betjenes perfekt selv med handsker på - det er Bär Control EVO-betjeningsenheden. Som ekstraudstyr fås den automatiske funktionssekvens EasyFold samt SwitchKey til til- og frakobling via det venstre betjeningsgreb. 

Betjeningsfilm af Bär Cargolift HydFalt H42 med Bär Control EVO på YouTube

 Læs mere

Standard betjeningsenheden på RetFalt Cargolifts BC R42

Intuitivt anvendelig, robust bygget og perfekt betjening selv med handsker takket være de tværgående joysticks - det er Bär Control EVO-betjeningsenheden. Som ekstraudstyr fås SwitchKey til at tænde og slukke via det venstre joystick.

Bär Cargolift RetFalt R42 betjeningsfilm med Bär Control EVO betjeningsenhed på YouTube

Læs mere

Radiofjernbetjeningen til de højeste krav - Bär SmartControl Plus

Ud- og indkøring af RetFalt Cargolifts via radio? Intet problem med Bär SmartControl Plus radiofjernbetjening! Men denne fjernbetjening giver endnu flere muligheder: F.eks. automatisk beskyttelse mod uautoriseret betjening, når man forlader køretøjet: RadioKey låser alle betjeningselementer, så snart Plus-håndsenderen forlader arbejdsområdet. Eller betjening af HydFalt via radio - inklusive platformfoldning. Fås som batteridrevet håndsender eller som geenopladelig version med dockingstation.

Betjeningsfilm af Bär Cargolift HydFalt H42 med Bär SmartControl Plus på YouTube

Få mere at vide om betjening via radio

Den dobbeltfoldede, underkørende aluminiums-liftplade

Alle Cargolifts i produktgruppen Ret/HydFalt er udstyret med en dobbeltfoldet aluminiums-liftplade. HydFalt Cargolifts (H42) er fuldt hydraulisk foldbare fra liftpladehøjden 1810 mm. HydFalt-liftpladen er som standard el. For RetFalt Cargolifts (R42) er manuel foldning brugervenlig med fjederaflastning. RetFalt-liftpladen er som standard af aluminiumsnatur.

Ret/HydFalt-liftpladen er enten udstyret med en aluminiumsoverkøringsbro eller med en sammenklappelig bro inklusive løftearmsstop (se ovenfor). Som ekstraudstyr kan den belægges med støjreducerende SilentGrip.

For sikker transport af dine rullecontainere - Container-stop 2rd

Container-stop 2rd gør det muligt at transportere to rullecontainere samtidig. Afrulningsbeskyttelsesklapperne har en åbningsvinkel på 43° for rullediametre på op til 110 mm. Klapperne åbnes individuelt med et betjeningshåndtag pr. klap og har to omskiftestillinger.

Betjeningsfilm for containerstop 2rd på YouTube

For sikker transport af dine rullecontainere - Container-stop 2ad

Container-stop 2ad gør det muligt at transportere to rullecontainere samtidig. Afrulningsbeskyttelsesklapperne har en åbningsvinkel på 110° for rullediametre på op til 200 mm. Klapperne åbnes individuelt med et betjeningshåndtag pr. klap og har to omskiftestillinger.

Betjeningsfilm for containerstop 2ad på YouTube

Yderligere indhold om Bär Cargolift Ret/HydFalt

Brug dataene fra din Bär Cargolift!

Alle Bär Cargolifts er udstyret med Bär CargoConnect datainterface. Hvis softwareoptionen er aktiv, og den elektroniske styringsenhed eBC Controller er tilsluttet din telematik, kan du bruge dataene.

Film om Bär CargoConnect på YouTube

Læs mere

Rådgivning døgnet rundt - produktanbefaling MyCargolift

Du kender dit køretøj og din transportopgave - find den rigtige lift til den! For produktanbefalingen MyCargolift bestemmer den passende Bär Cargolift ud fra fem oplysninger. Prøv det direkte af!

Start MyCargolift

Den serienummerspecifikke brugsanvisning HowToCargoLift

Et emne er af central betydning i professionel distributionstransport: enkel og sikker betjening. Kvalificerede chauffører er trods alt en værdifuld vare i dag og skal derfor støttes optimalt i deres arbejde. Derfor tilbyder den online chaufføruddannelse HowToCargoLift betjeningsvejledningen til din Cargolift. Med billeder og film. På elleve sprog.

Til webstedet HowToCargoLift