Standard / FreeAccess 750 kg

Læssebagsmækken til lastbiler med en totalvægt på 3,5 t - 7,5 t

Åben, luk, op, ned - sådan kunne man definere kravene til en læssebagsmæk. I de lette køretøjsklasser spiller nyttelasten en central rolle. Til dette formål tilbyder BÄR den vægtoptimerede BC 750 S2L. Hvis der ofte anvendes en kuglehovedkobling, er den faste underkøringskofanger på BC 750 S4 en fordel. Ved transport af voluminøse varer giver BC 750 S2S støtte med et højt belastningsmoment og høje liftplader. Og ved hyppig udtagning af mindre mængder giver den lodret foldede FreeAccess-liftplade på BC 750 A2L til enhver tid fri adgang til lastrummet. Nøglefaktoren for alle disse Cargolifts er enten 2=4-teknologien (S2 med 2 cylindre) eller den vægtoptimerede videreudvikling af de gennemprøvede S4-produkter (4 cylindre). Fordi stabile og samtidig lette Cargolifts er de optimale ledsagere til den lette køretøjsklasse.

Bär Cargolift Standard / FreeAccess 750 kg - Designet til varevognschassiser

Varebiler op til 7,5 t totalvægt har en række forskellige chassis. De er normalt udstyret med læssebagsmække med en lasteevne på 750 kg. Desuden er kravene til læssebagsmække i de lette køretøjsklasser lige så varierede som deres anvendelse. Derfor yder BÄR støtte med fire forskellige Cargolift-varianter med en lasteevne på 750 kg.

BC 750 S2L

Når nyttelasten er vigtigst, løfter denne læssebagsmæk 750 kg og vejer kun 160 kg i sig selv

BC 750 S2S

Til tunge byrder og høje liftplader har denne lift en stærk 750 mm frihøjde

BC 750 S4

Med fast underkørselsbeskyttelse og fire cylindre

BC 750 A2L

For maksimal fleksibilitet giver den lodret foldbare FreeAccess-platform fri adgang til enhver tid

Udstyr til Bär Cargolift Standard / FreeAccess 750 kg

De mange forskellige chassis samt de mange forskellige krav fører til et specifikt udstyr til produktgruppen Standard / FreeAccess 750 kg. Samtidig er en enkel og sikker betjening af central betydning. Kvalificerede chauffører er trods alt værdifulde og skal støttes optimalt i deres arbejde. Her finder du et udvalg af det tilgængelige udstyr, flere oplysninger venter på dig i porteføljebrochuren.

Standard betjeningsboks til BC 750

Med betjeningsboksen kan du bruge Cargolift'ens grundlæggende funktioner. Derudover kan betjeningsboksen bruges til at slukke indikatorlysene, gemme op- og nedkørselsvinklen og, for BC 750 S4, til samtidig at åbne og sænke liftpladen med QuickShift.

Betjeningsfilm BC 750 S4 med betjeningsboks på YouTube

Få mere at vide om de ekstra funktioner

Den enkle og samtidig sikre radiostyring - Bär SmartControl Basic

BÄR tilbyder Bär SmartControl Basic radiofjernbetjeningen Bär SmartControl Basic til betjening af de grundlæggende funktioner via radio. Fordi tre betjeningsknapper er nok! Sikkerheden er sikret ved nærdistancedetektion og AutoStop45° ved lukning af platformen. 

Driftsfilm BC 750 S4 med Bär SmartControl Basic på YouTube

Få mere at vide om betjening via radio

Aluminiums-liftplader - foldbar eller fuld bredde

Alle BC 750 er udstyret med en letvægts- og alligevel stabil aluminiums-liftplader. Den foldbare FreeAccess-liftplade er pulverlakeret i RAL 9006 hvid aluminium på bagsiden; bagsiden af de brede standard liftplader er som standard i naturlig aluminium. TracGrip-antislip-liftplade-trinnet øger sikkerheden på liftpladen. Alternativt kan den støjreducerende liftpladebelægning SilentGrip fås.

Læs mere

For sikker transport af dine rullecontainere - container stop / udfræsninger

Hos BÄR er afrulnings-sikringsanordningerne lige så robuste som den liftplade, de er placeret på. Fordi hver BÄR afrulnings-sikring har en dobbelt bund. BC 750 A2L er som standard udstyret med afrulningssikring 2ad. For BC 750 S har du mulighed for at vælge mellem container stop 2ad og 2ad. BC 750 S2S kan også udstyres med udfræsninger.

Læs mere

Hus til hydraulikaggregat (Power Pack) med elektronisk styreenhed eBC Controller

Motor og styreenhed er let tilgængelige og samtidig beskyttet i aggregathuset. Om nødvendigt er det muligt at foretage en simpel nødbetjening af de fire grundfunktioner via knapperne på eBC-controlleren.

Få mere at vide om eBC-controlleren

Monteringsadapter til BC 750 S2L / S2S / A2L

På grund af de mange forskellige chassis kræves der en monteringsadapter til de fleste påbygninger. Denne er fremstillet af letvægtsaluminium, men øger Cargoliftens vægt. Du kan finde flere oplysninger i Portfolio-brochuren eller i BC 750-brochuren:

pdf download brochure om Bär Cargolifts med en lasteevne på 750 kg

Anhængertræksbeslag til kuglehovedkobling til BC 750 S2L / S2S / A2L

Som ekstraudstyr fås et anhængertræksbeslag til kuglehovedkobling med europæisk delegodkendelse (Teile-ABE). D-værdi 19,9 kN, trækbelastning max. 200 kg, vægt ca. 45 kg. Elektrisk formontering er påkrævet på køretøjssiden! Koblingskuglen kan fås som ekstraudstyr.

Tilbehørssæt til BC 750 S4

De mange forskellige chassis fører til køretøjsspecifikke fastgørelsessæt til BC 750 S4. Disse er designet til at være lette, men øger Cargolifts vægt. Du kan finde flere oplysninger i porteføljebrochuren eller i BC 750-brochuren:

pdf download brochure om Bär Cargolifts med en lasteevne på 750 kg

pdf download Tilbehørssæt til BC 750 S4 

Anhængertræksbeslag til højdejusterbar kuglehovedkobling til BC 750 S4

Et anhængertræksbeslag til kuglehovedkobling med europæisk delegodkendelse (Teile-ABE) er tilgængelig som ekstraudstyr. D-værdi 23,5, kN, trækbelastning max. 185 kg, ca. 14 kg. Elektrisk formontering er påkrævet på køretøjssiden! Koblingskuglen kan fås som ekstraudstyr.

Relateret indhold til Bär Cargolift Standard / FreeAccess 750 kg

Betjeningsenhed Bär Control EVO

Standardkontrolboksen kan erstattes af Bär Control EVO-betjeningsenheden.

Læs mere

Brug dataene fra din Bär Cargolift!

Alle Bär Cargolifts er udstyret med Bär CargoConnect datainterface. Hvis softwareoptionen er aktiv, og den elektroniske styringsenhed eBC Controller er tilsluttet din telematik, kan du bruge dataene.

Film om Bär CargoConnect på YouTube

Læs mere

Rådgivning døgnet rundt - produktanbefaling MyCargolift

Du kender dit køretøj og din transportopgave - find den rigtige lift til den! For produktanbefalingen MyCargolift bestemmer den passende Bär Cargolift ud fra fem oplysninger. Prøv det direkte af!

Start produktfinder MyCargolift

Passer læssebagsmækken til køretøjet?

Write one or two paragraphs describing your product or services. To be successful your content needs to be useful to your readers.

Start with the customer – find out what they want and give it to them.

Kontroller fastgørelse

Den serienummerspecifikke brugsanvisning HowToCargoLift

Et emne er af central betydning i professionel distributionstransport: enkel og sikker betjening. Kvalificerede chauffører er trods alt en værdifuld vare i dag og skal derfor støttes optimalt i deres arbejde. Derfor tilbyder den online chaufføruddannelse HowToCargoLift betjeningsvejledningen til din Cargolift. Med billeder og film. På elleve sprog.

Til webstedet HowToCargoLift