Bär SmartControl kabinebetjening

Betjen læssebagsmækken fra førerhuset og behold samtidig overblikket bag på køretøjet

Manøvrering med en lastbil og en standard Cargolift ved rampen kræver en masse øvelse - eller Bär SmartControl kabinebetjening. Sammen med to bakkameraer og en skærm i førerhuset kan du placere og betjene Cargolift'en perfekt - eksklusivt hos Bär også med orienteringslinjer på skærmen (patenteret).

Bär SmartControl-kabinebetjeningen sparer tid og nerver ved at muliggøre Cargolift-betjening fra kabinen med fuldt udsyn - så logistikprocesserne kan køre uden afbrydelser, og vejret er ligegyldigt!

For hurtigere at nærme sig rampen

Bär SmartControl kabinebetjening giver dig, når den bruges sammen med Bär Cargolift Standard S4...

...QuickShift-funktion som standard til samtidig åbning og sænkning af liftpladen direkte efter tænding..

Efter QuickShift er det muligt at foretage et automatisk stop ved kørsel under rampen..

Orienteringslinjer på skærmen gør det lettere at placere liftpladen på rampen.

Bär SmartControl kabinebetjeningen består af:

Bär SmartControl Plus med dockingstation, to bakkameraer bag på køretøjet og en skærm med delt skærm i førerhuset. Bakkamera-systemet med skærm er ikke omfattet af kabinebetjeningssystemet.

Bär SmartControl CabinControl betjeningsfilm på YouTube

For endnu mere sikkerhed under kørsel - Assistentsystemet Bär VisionAssist kombineret med Bär SmartControl CabinControl

Sikkerhed først! Men den stressede arbejdsdag er ofte præget af tidspres og forskellige distraktioner. Der kan nemt opstå farlige situationer med adrætte eBike-ryttere eller børn, der spiller bold, når køretøjet læsses af ved vejkanten. Bär Cargolift har en løsning på dette: VisionAssist-assistentsystemet kombinerer fordelene ved AI-bakkameraer med Cargolifts standardfunktioner. AI-bakkameraerne med persongenkendelse overvåger liftpladens tidligere definerede bevægelsesradius. Hvis en person kommer ind i dette område, mens liftpladen åbner eller lukker, stoppes betjeningskommandoen automatisk med det samme.

Den erkendte farlige situation signaleres ved, at de blinkende lys blinker - enten via CargoFlash på platformen, TipFlash »i platformens spids eller via den valgfrie NightGuide » blinkende stribe i platformskanten. Alternativt kan yderligere akustiske eller visuelle advarselssignaler integreres. Efter det automatiske stop og en kontrol af faresituationen kan føreren fortsætte med at betjene køretøjet.

Bär VisionAssist fås til standard Cargolifte og VanLifte med styresystemet eBC Controller PRO ». Forudsætningen er installation af et AI-kamerasystem med persongenkendelse bag på køretøjet. Registrering af farer sker uafhængigt af det betjeningselement, der bruges under åbnings-, lukke- og quickshift-funktionerne (samtidig åbning og sænkning). Derfor kan VisionAssist bruges med Bär Control EVO (Joysticks) betjeningsenheden » på samme måde som med kontrolboksen, 3+1 trykknappanelet eller Bär SmartControl radiofjernbetjeningen ».

Kombinationen af Bär SmartControl førerhusstyring med VisionAssist giver den fordel, at der allerede er en skærm tilgængelig til at visualisere faren. På Solutrans erhvervskøretøjsmessen i Lyon, Frankrig, blev Bär VisionAssist kombineret med Bär SmartControl CabinControl hædret med en Innovation Award i kategorien Digital Award i 2023.

Yderligere indhold om Bär SmartControl kabinebetjening

Bär SmartControl Plus med dockingstation

For Bär Cargolift er det grundlaget for kabinebetjeningen - radiofjernbetjeningen Bär SmartControl Plus med dockingstation.

Læs mere

Bär CargoCheck diagnostisk software

Indstillinger for Bär SmartControl - som f.eks. parametrering af nær- og arbejdsområde - er mulige i diagnosesoftwaren Bär CargoCheck.

Læs mere

Den intelligente eBC Controller

Styringen, der tænker selv. Fordi den er grundlaget for Bär SmartControl.

Læs mere