Bär originale reservedele

Maksimal tilgængelighed er det vigtigste ved professionel brug. Regelmæssig eftersyn og vedligeholdelse med originale reservedele, spiller en central rolle for både køretøjet og liften. Fordi kun producenten kender de installerede komponenter, og leverer den originale reservedel, som passer præcist.

Hos Bär Cargolift får du originale dele, der svarer til seriekomponenten med hensyn til design og kvalitet. Du nyder godt af videreudviklingen af komponenterne, samt af kvalitetstest og 24 måneders garanti på originale reservedele. Desuden opretholdes Cargolift'ens garanti og CE-overensstemmelse kun, hvis der anvendes originale dele. Selv efter garantiperioden holder originale reservedele, din Cargolift i topform i hele dens levetid - med producentens ekspertise.

Bestil reservedele til enhver tid i WebShop

WebShop hjælper dig med at finde den rigtige og originale Bär-reservedel: BÄR anbefaler, at du identificerer dele efter serienummer og eksploderet visning, da dette giver dig adgang til reservedelslisten. Alternativt kan du finde den rigtige del via forskellige søgemuligheder. Desuden er mere end 2.000 originale reservedele tilgængelige som 3D-billeder, så du kan dreje og rotere disse dele. I WebShop får du ekstra internetrabat og slipper for det faste pakkegebyr.

pdf-Download brochure WebShop

Besøg WebShop

Bär originale reservedele i det digitale flip-katalog

Gennemse det digitale reservedelskatalog. Ved at klikke på billedet af delen eller materialenummeret, kommer du direkte til denne reservedel i webshoppen - forudsat at du er registreret. Ud over et udvalg af de mest almindelige originale BÄR-reservedele, giver det nye reservedelskatalog dig yderligere oplysninger om Bär-specifikke teknologier og innovationer, samt muligheder for eftermontering, vores service og vores online-tjenester. Overbevis dig selv:

DTil kataloget

Rådgivning om og tilgængelighed af originale Bär-reservedele

I Danmark samarbejder vi med Besko A/S om distribution af originale BÄR-reservedele. Alle henvendelser ift. reservedele bedes rettes direkte til Besko A/S: www.besko.dk/kontakt/

For teknisk support, kontakt venligst vores Service & Parts Manager Denmark.

Kontaktperson

Tilgængelighed af Bär originale reservedele

Ved reservedele som er katagoriseret, som bestillingsvarer hos Besko, bliver delene sendt fra Bär´s hovedlager i Heilbronn, Tyskland. Delene kan sendes fra dag til dag, hvis der oplyses, at man ønsker ekspres levering ved bestillingen. Nogle dele kan ikke sendes med ekspres pga. dimensionerne på delene. Disse skal sendes med standard levering. Standard levering tager normalt 2-3 arbejdsdage.

Relateret indhold om reservedele til læssebagsmække

Kompetent hjælp - det uddannede Bär-servicepartnernetværk

Find din nærmeste Bär-servicepartner i GoogleMaps.

Til søgning efter servicepartner

Bär CargoCheck diagnostisk software

Bär CargoCheck, der er tilsluttet via et standard USB-kabel (port A/B), muliggør hurtig og målrettet fejldiagnose samt parametrisering af Cargolift-udstyr i henhold til kravene og eftermontering.

Læs mere