Bär Cargolift RetFalt

Den tilgængelige læssebagsmæk med enkelt foldet liftplade

Nem montage kombineret med fleksibel og servicefattig brug - det er hvad Bär Cargolift RetFalt står for. Disse underkøringslifte med tilpassede ophœng kan hurtig skruemonteres på lastbiler og på sœttevogne med det tilhørende trailerophœng.

Hvor Cargolift RetFalt i køreposition forsvinder under køretøjet, er den ved behov hurtigt klar til brug. Efter den hydrauliske udkøring foldes liftplade bare manuelt ud og har et stort areal til transport af rulle-containere eller paller

Føringsskinerne i aluminium med vedligeholdelsesfri glidestyring er ikke kun yderst stabil, men har også meget gode glide genskaber. Fordele, som kommer til sin ret frem for alt ved hyppigt brug og langvarig benyttelse.

Bär Cargolift RetFalt til lastbiler og sættevogne

Så RetFalt Cargoliften både monteres og bruges effektivt, deler BÄR den ind i forskellige scenarier:

RetFalt Cargolifts til lastbiler

Monteret på lastbiler letter BC R21 specielt transporten af rullebeholdere eller paller med palleløftere, hvorimod BC R41 med stor bæreevne og stor liftplade er konstrueret til paller. For lastbiler med dyb kobling lav tilkobling tilbyder BC R4U forskellige kørepositioner for drift kørsel med og uden anhænger.

 • BC 1500 R21
 • BC 2000 R41
 • BC 2500 R41
 • BC 3000 R41
 • BC 1500 R4U
 • BC 2000 R4U

RetFalt Cargolifts til sættevogne

Monteret på semitrailere er BC R2T ideel til transport af rulleburer og lette paller. Dens pendant til den tunge palletransport er BC R4T, eller i den mere kompakt udgave en R4C, som anvendes til semitrailere med styrende bagaksel eller som R4K til citytrailere (rammespor 1300 mm).

 • BC 2000 R2T 
 • BC 2000 R4T
 • BC 2500 R4T
 • BC 2000 R4C
 • BC 2500 R4C
 • BC 2000 R4K
 • BC 2500 R4K

Udstyr til Bär Cargolift RetFalt

Standard driftsenheden i RetFalt Cargoliftene

Intuitivt anvendelig, robust bygget og perfekt betjenbar selv med handsker på takket være de tværgående joysticks - det er Bär Control EVO-betjeningsenheden. For RetFalt Cargolifts R2T, R4T, R4C og R4K er SwitchKey til at tænde og slukke ved at flytte det venstre joystick standardudstyr. 

Betjeningsfilm Bär Cargolift RetFalt R2T med betjeningsenhed Bär Control EVO på YouTube

Læs mere

Radiofjernbetjeningen til de højeste krav - Bär SmartControl Plus

Ud- og indtræk af RetFalt Cargoliftene med radiostyring? Intet problem for fjernbetjeningen Bär SmartControl Plus! Men denne fjernbetjening giver endnu flere muligheder: For eksempel den automatiske beskyttelse mod uautoriseret betjening, når man forlader køretøjet: RadioKey låser alle betjeningselementer, så snart Plus-håndsenderen forlader arbejdsområdet. Fås som batteridrevet håndsender eller som genopladelig version med dockingstation.

Betjeningsfilm af Bär Cargolift RetFalt R2T med radiostyring Bär SmartControl Plus på YouTube

Få mere at vide om betjening via radio

Den tilgængelige aluminiums-liftplade

Alle Cargolifts i produktgruppen RetFalt er udstyret med en en gang sammenklappelig aluminiums-liftplade. Manuel foldning er brugervenlig med fjederaflastning. Liftpladens bagside er som standard i naturlig aluminium. Den skridsikre krydfræst TracGrip mønster øger sikkerheden på liftpladen. Alternativt fås den støjreducerende belægning SilentGrip.

 Læs mere

Aluminiumsrampen som forbindelse til køretøjet

Alle RetFalt Cargolifts har som standard en fastmonteret overkørselsbro i aluminium. Der kan nemt laves udskæringer til dørlåse, eller du kan bestille en fast indkørselsbro med udskæringer fra BÄR.

For sikker transport af dine rullecontainere - Container-stop

Hos BÄR er afrulnings-sikringsanordningerne lige så robuste som den liftplade, de er placeret på. Fordi hver BÄR afrulnings-sikring har en dobbelt bund. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige container-stop systemer.

Læs mere

Til lastning af gods fra siden

Du kan læsse liftpladen fra siden ved hjælp af den valgfrie sidelæsserampe (længde 1000 mm, bredde 860 mm). Den er hægtet ind i to robuste indhakningsanordninger i rustfrit stål.

Til levering i et boligområde tidligt om morgenen - PIEK-udstyr

Ved læsning og aflæsning i støjfølsomme miljøer anbefaler BÄR PIEK-udstyret. Dette garanterer, at Cargolift er mere støjsvag end 60 dB(A), når den er i brug. Ud over et lydløst hydraulikaggregat er BC´en udstyret med det støjreducerende SilentGrip belægning på liftpladen køreflade samt andre funktioner, som er beskrevet nærmere i porteføljebrochuren.

Yderligere indhold om Bär Cargolift RetFalt

Brug dataene fra din Bär Cargolift!

Alle Bär Cargolifts er udstyret med Bär CargoConnect datainterface. Hvis softwareoptionen er aktiv, og den elektroniske styringsenhed eBC Controller er tilsluttet din telematik, kan du bruge dataene.

Film om Bär CargoConnect på YouTube

Læs mere

Produktanbefaling MyCargolift

Du kender dit køretøj og din transportopgave - find den rigtige lift til den! For produktanbefalingen MyCargolift bestemmer den passende Bär Cargolift ud fra fem oplysninger. Prøv det direkte af!

Start MyCargolift

Få at vide, hvordan læssebagsmækken fungerer - HowToCargoLift

Chaufførens kvalifikationer er en nøglefaktor i professionel distributionstransport. Samtidig udvikler teknologien sig konstant. Derfor tilbyder BÄR dig det online chaufførkursus HowToCargoLift. Når du har indtastet serienummeret (eller scannet QR-koden på Bär Cargolift), modtager du en kort instruktionsmanual for netop denne Cargolift - tilgængelig på elleve sprog.

Til webstedet HowToCargoLift