Bär Cargolift Standard

BÄRs læssebagsmække med en lasteevne fra 1.000 kg til 3.000 kg til professionel distributionstransport i al sin mangfoldighed

Professionel distributionstransport stiller mange forskellige krav: Høje belastninger på høje liftplader, forskellige chauffører i flerholdsarbejde, varierende generelle forhold på aflæsningsstedet, lang levetid, forskellige typer af transportkøretøjer, men også læssebagsmække med relativt lave liftplader til standardiserede opbygninger i de mellemtunge køretøjsklasser og udlejningskøretøjer med en kort levetid. Og sidst men ikke mindst: Cargoliften som et visitkort for kunden.

Takket være sin mere end 40-årige erfaring tilbyder BÄR et svar på alle disse krav: Bär Cargolift Standard. Med høje lastmomenter og omfattende reserver skaber S4 Cargoliftene grundlaget for effektive lastningsprocesser på lang sigt. Et bredt udvalg af fastgørelsesmuligheder og applikationsspecifikt udstyr afrunder sortimentet. I det mellemtunge markedssegment scorer BC 1000 S2 og BC 1500 S4L som vægtoptimerede bagageløftere.

S2 / S4L - nyttelastoptimeret med løftekapacitet 1000 kg / 1500 kg

Disse Cargolifter giver dig det optimale forhold mellem egenvægt og lasteevne. Designet til mellemstore lastvogne op til 18 t totalvægt med standardiserede opbygninger:

 • BC 1000 S2
 • BC 1500 S4L

Standard S4 - BÄR's lift med en lasteevne på 1000 kg - 3000 kg

Med et højt belastningsmoment og tilstrækkelige kraftreserver til at yde kraftig støtte til professionel logistik. Med høje aluminiums-liftplader inklusive lastsikringscertifikat XL og alsidige udstyrsmuligheder for at tilpasse Cargoliften bedst muligt til dine behov. Med diverse monteringsmuligheder på lastbiler i forskellige vægtklasser med eller uden trailer, på trailere eller sættevogne:

 • BC 1000 S4
 • BC 1500 S4
 • BC 2000 S4
 • BC 2500 S4
 • BC 3000 S4

Bär Cargolift tilbyder specielle S4 Cargolifts til specielle krav:

S4A - Når der er lidt plads

Ved montering på drejeskivetrailere er der normalt kun lidt plads til en lift - derfor har BC S4A kun brug for den korte frihøjde på 585 mm bag på køretøjet:

 • BC 2000 S4A
 • BC 2500 S4A

S4U - Når undervognsbeskyttelsen undertiden skal forsvinde

Den hydrauliske underkørselsbeskyttelse placeres simpelthen ovenpå under drift af traileren. Ved solokørsel flyttes den bekvemt ned via Bär Control EVO-betjeningsenheden eller også via radio via Bär SmartControl Plus:

 • BC 2000 S4U
 • BC 2500 S4U

S4V - Når fleksibilitet er påkrævet

Fire lodrette og syv vandrette positioner - det er, hvad undervognsbeskyttelsen S4V kan gøre. F.eks. ved brug af påhængskøretøjer med forkræppet trækstænger:

 • BC 2000 S4V
 • BC 2500 S4V

Produkthøjdepunkter for Bär Cargolift Standard med en lasteevne på 1000 kg og mere

Der kan læsses fem rullecontainere til levnedsmidler af på samme tid ved supermarkedet, leveringer om morgenen i boligområder, læsning af hele paller med drikkevarer på rampen med standard-liftplader, at kunne holde kulden i ave ved hjælp af den automatiske rulleportstyring - så forskellige som kravene til produktgruppen Standard er, så mangfoldigt er deres udstyr. For denne produktgruppe har som målsætning at kunne betjene Liftpladen effektivt, nemt og sikkert. Nedenfor finder du et udvalg af udstyr, mere information venter på dig i porteføljebrochuren.

Standard betjeningsenhed til Standard S4

Intuitivt anvendelig, robust konstrueret og perfekt betjenbar - selv med handsker takket være de tværgående joysticks - det er Bär Control EVO-betjeningsenheden. Med Standard S4 Cargolifts sparer du kostbar tid ved at åbne og sænke samtidigt med Quickshift-funktionen.

Betjeningsfilm for Bär Cargolift Standard S4 med Bär Control EVO på YouTube

Læs mere

Den enkle og samtidig sikre radiostyring - Bär SmartControl Basic

Hvis du kun ønsker at betjene de grundlæggende funktioner via radio, vil du kunne lide denne radiofjernbetjening. For tre knapper til betjening er nok! Sikkerheden kommer fra nærdistancedetektionen og AutoStop45° ved lukning af platformen. 

Betjeningsfilm for Bär Cargolift Standard S4 med radiostyring Bär SmartControl Basic på YouTube

Læs mere

Radiofjernbetjeningen til de højeste krav - Bär SmartControl Plus

Uanset om den er batteridrevet eller genopladelig med dockingstation - med Plus-håndsenderen kan du betjene yderligere komponenter - f.eks. hydrauliske understøtninger - med denne fjernbetjening. Ligesom en håndsender er tilstrækkelig til at betjene begge lifte på dit ledetog. Eller den automatiske beskyttelse mod uautoriseret betjening, når du forlader køretøjet: RadioKey låser alle betjeningselementer, så snart Plus-håndsenderen forlader arbejdsområdet. I den genopladelige version giver dockingstationen yderligere muligheder.

Læs mere

Spar tid og nerver ved læsning ved rampen med kabinebetjeningssystemet

Med Bär SmartControl-kabinebetjeningen kan du styre Cargoliften fra kabinen. To bakkameraer bag på køretøjet og en split-screen skærm i førerhuset giver et fuldt overblik. Den håndholdte Plus-sender kan også bruges som en radiofjernbetjening. Du nyder også godt af fordelene ved dockingstationen.

 Film om Bär SmartControl-kabinebetjeningen på YouTube

Læs mere

Synlig - også i mørke og tåge med den blinkende liftpladekant NightGuide

Fordi synlighed er sikkerhed! LED-båndet øverst og nederst i kantskinnen signalerer tydeligt liftpladekanten til både chaufføren og de omkringstående.

Film om den blinkende kantskinne NightGuide på YouTube

Læs mere

Stærke aluminiums-liftplade - kendetegnende for BÄR-læssebagsmække siden virksomhedens grundlæggelse

Med stor reklameplads, langvarig høj værdiappeal og en sikker køreflade - på forespørgsel med et hjørne i rustfrit stål eller en kantliste, der gør det muligt at hænge en sidelæsserampe fast heri.

Læs mere

For sikker transport af dine rullecontainere - Contrainer stop / udfræsninger

Hos BÄR er afrulnings-sikringsanordningerne lige så robuste som den liftplade, de er placeret på. Fordi hver BÄR afrulnings-sikring har en dobbelt bund. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige container-stop systemer.

Læs mere

Så liftpladen kun åbner der, hvor du ønsker at losse - geofencing med Bär CargoConnect

Den standardiserede datagrænseflade Bär CargoConnect gør det muligt at forbinde geodata fra din telematik med adgangsrettighederne til Cargolift-styringen. For når der transporteres højprisvarer, er der ofte kun ét ønsket aflæsningssted. Bär CargoConnect giver også uanede muligheder, når det drejer sig om målet om maksimal tilgængelighed af køretøjer.

Film om Bär CargoConnect på YouTube

Læs mere

Holde kulden i kassen - styring af rulledøre med eBC Controller PRO

Vil du gerne koble din rulleport til liftbevægelsen? Eller er du på udkig efter en læssebagsmæk med mulighed for diagnosticering? Så har BÄR din løsning: den elektroniske styringsenhed eBC Controller. I brug siden 2012 - videreudviklet efter dine krav.

Læs mere

Til levering i et boligområde tidligt om morgenen - PIEK-udstyr

Ved læsning og aflæsning i støjfølsomme miljøer anbefaler BÄR PIEK-udstyret. Dette garanterer, at Cargolift er mere støjsvag end 60 dB(A), når den er i brug. Ud over et lydløst hydraulikaggregat er BC udstyret med det støjreducerende SilentGrip på liftpladens køreflade samt andre funktioner, som er beskrevet nærmere i porteføljebrochuren.

Yderligere oplysninger om Bär Cargolift Standard 1000 kg - 3000 kg lasteevne

Rådgivning døgnet rundt - produktanbefaling MyCargolift

Du kender dit køretøj og din transportopgave - find den rigtige lift til den! For produktanbefalingen MyCargolift bestemmer den passende Bär Cargolift ud fra fem oplysninger. Prøv det direkte af!

Start MyCargolift

Monteringstest 24/7

Køretøjet står på gården, og du vil tjekke, om monteringen er mulig? Det er her, at Bärs monteringsberegningsprogram er praktisk. BÄR har tilbudt denne online-løsning siden 2008 - syv dage om ugen, hele dagen! Det er bedst at udfylde dimensioneringsskemaet på forhånd, så du har alle data lige ved hånden.

Kontroller vedhæftede fil

Den serienummerspecifikke brugsanvisning HowToCargoLift

Et emne er af central betydning i professionel distributionstransport: enkel og sikker betjening. Kvalificerede chauffører er trods alt en værdifuld vare i dag og skal derfor støttes optimalt i deres arbejde. Derfor tilbyder den online chaufføruddannelse HowToCargoLift betjeningsvejledningen til din Cargolift. Med billeder og film. På elleve sprog.

Du skal blot scanne QR-koden på Cargoliften eller hente vejledningen med serienummeret via hjemmesiden.

Til webstedet HowToCargoLift