Praktisk investeringsbeskyttelse lavet af BÄR

Garanti, tilslutningsgaranti, service- og reparationsaftale

En logistikkæde kan kun fungere, hvis alle de enkelte led er pålideligt forbundne. For at garantere denne pålidelighed lægger BÄR stor vægt på den højeste kvalitet af de enkelte komponenter ved konstruktion, fremstilling og montering af sine Cargolifts. Dette er grundlaget for de omfattende garantier og de supplerende tilbud om praktisk investeringsbeskyttelse.

Du har valget mellem:

Service- og reparationsaftale Bär CargoRate

Fuld service, ingen risiko. Med service- og reparationskontrakten ændrer du svært kalkulerbare omkostninger til en fast månedsrate. Og vores certificerede servicepartnere søger for at din Bär Cargolift altid er i topform. Hele dets levetid.

pdf-Download Brochure om Bär CargoRate

Forlænget garanti Bär CargoProtect

Succes er ikke et tilfælde. Med forlænget garanti, som kan købes som tillæg, til din Bär Cargolift kan du forlænge den 24 måneders garanti ved behov og derved kan dit budget undgå ubehagelige overraskelser. Helt sikkert. 

24 måneders garanti

Med BÄR får du 24 måneders garanti på dele og arbejdskraft på nye Cargolifts samt 24 måneders garanti på Bär originale reservedele. Du kan indsende garantiansøgningen via Bär Cargolift WebShop.

pdf-informationer om garanti

Grundlaget for en langvarig effektiv brug af din Bär Cargolift er regelmæssig eftersyn og vedligeholdelse:

Regelmæssig eftersyn

Det regelmæssige eftersyn i henhold til gældende lovgivning holder ikke kun din Cargolift i topform, men sparer samtidig tid og penge. Vores kørende salgsteam rådgiver dig gerne mht. krav til det regelmæssige eftersyn i dit land.

Regelmæssig service

Regelmæssig service sikrer, at din Bär Cargolift fungerer optimal ved daglig brug. Derudover er den forudsætning for, at kravet om garanti også gælder i det andet driftsår. Da den lovmæssigt foreskrevne regelmæssige kontrol ikke nødvendigvis omfatter service, dokumenterer serviceprotokollen de nødvendige foranstaltninger.

pdf-download serviceprotokol

Yderligere indhold om garanti og investeringsbeskyttelse

Din serviceportal - Bär Cargolift WebShop

I WebShop finder du naturligvis alle Bär originale reservedele. Du kan også indsende en garantikrav og forbinde den direkte med din reservedelsbestilling. Herefter kan du følge behandlingsstatus for dit krav i oversigten. Din Bär-servicepartner indsender også servicefakturaerne for Bär CargoRate-vedligeholdelses- og reparationsaftalen til BÄR via WebShop.

Besøg WebShop

Bæredygtig service kræver reservedele af høj kvalitet

Som producent ved BÄR

  • hvilke dele der er monteret
  • hvilke originale reservedele der er blevet videreudviklet med henblik på maksimal levetid og
  • hvordan samspillet mellem komponenterne fører til optimal ydelse i løfteanvendelsen.

Læs mere