eBC-controlleren

Den elektroniske styring af Bär Cargolifts

Undrer du dig over, hvorfor alle Bär Cargolifter har et elektronisk styresystem? BÄR erkendte tidligt, hvilke muligheder dette gav. Da eBC-styringen blev lanceret i 2012, var de vigtigste fordele serviceaspekter som f.eks. diagnosemuligheder og enkelt nødbetjening via knapper. I mellemtiden er der med videreudviklingen af styringen kommet andre fordele i spil, f.eks. udstyr, der kan realiseres fleksibelt med en tilpasning af Cargolift-softwaren i stedet for hardware. Eller den digitale integration af Bär Cargolifts i flådestyringssystemet hos flåde manageren. Her finder du et udvalg af de fordele, som eBC Controller tilbyder dig:

Digitalt integrerbar - Så du kan nemt bruge alle dine data

Alle eBC Controllers har den valgfrie softwarekomponent Bär CargoConnect. Hvis optionen er aktiv, og eBC Controller er tilsluttet til din telematik via et forbindelseskabel, kan Cargolift-dataene tilgås via den standardiserede datainterface i henhold til DIN 4630. Dine muligheder spænder fra forebyggende vedligeholdelse til geofencing.

Film om Bär CargoConnect på YouTube

Læs mere

Diagnosemuligheder - så fejl identificeres og udbedres hurtigst muligt

Med eBC Controller får hver Bär Cargolift en fejlhukommelse. Du kan få adgang til denne via Bär CargoCheck diagnosesoftwaren. Derudover giver Bär CargoCheck dig mulighed for at overvåge spændingen og strømmen samt alle ind- og udgange - så køretøjet kører igen hurtigst muligt!

Læs mere

Klar til enhver tid - med nødknapsbetjening i tilfælde af behov

eBC-controllere er beskyttet mod vand pga. indbygningen i hovedstammen eller i aluminiumshuset. Hvis Cargoliften ikke længere kan betjenes med betjeningselementerne, har eBC-controlleren en nødknapsbetjening. Den gør det muligt at få de grundlæggende funktioner til at bringe Cargoliften i kørestilling.

Læs mere


Optimalt tilpasningsdygtig - fordi den endelige tilpasning finder sted på værkstedet

Diagnosesoftwaren Bär CargoCheck gør det også muligt at parametrisere udstyret efter behov, f.eks. tilkobling via SwitchKey eller finjustering af signalområderne for Bär SmartControl radiofjernbetjeningen.

Læs mere

Delvist automatiseret - For nem betjening af HydFalt

Tidligere krævede betjening af HydFalt Cargolifts en del øvelse. Med den automatiske EasyFold-funktionssekvens er én betjeningskommando tilstrækkelig til at gå fra kørselspositionen til arbejdspositionen - mere præcist: sænk liftpladepakken, kør liftpladepakken til foldestilling, fold liftpladepakken ud, fold liftpladespidsen ud, gå tilbage til arbejdspositionen.

Betjeningsfilm for EasyFold automatisk funktionsforløb på YouTube

Få mere at vide om yderligere funktioner

Kan eftermonteres - Fordi kravene ændrer sig i løbet af produktets levetid

Med eBC Controller kan du nemt eftermontere udstyr. Ved eftermontering af betjeningselementer som f.eks. Bär SmartControl radiofjernbetjening modtager du en ny konfigurationsfil til eBC Controller. Du kan downloade denne fil på eBC Controller via diagnosesoftwaren Bär CargoCheck og bruge den direkte.

Få mere at vide om Bär SmartControl-radiofjernbetjeninger

Digitaliserbar - når software erstatter hardware

Selvfølgelig kan du tænde og slukke liften ved traileren med en nøglekontakt. Men nøglen kan blive tabt af chaufføren. Hvis nøglen let kan udskiftes, er der risiko for uautoriseret betjening. Derfor har BÄR udviklet SwitchKey: Tænd og sluk ved at bevæge det venstre joystick på Bär Control EVO-betjeningsenheden. Bevægelsessekvensen kan justeres i Bär CargoCheck diagnosesoftwaren.

Læs mere

Kan tilpasses - Fordi der stadig er mange muligheder!

Uanset om du ønsker at forbinde rullegardinstyringen med liftfunktionen eller modtage yderligere liftdata via din telematik - mulighederne med eBC Controller er mange. Kontakt os for at finde ud af, hvilke løsninger der kan gøre din logistikproces endnu mere effektiv.

Kontakt os

Pålidelig - fordi betjeningsenheden tænker

Undgå at strømrelæet og motoren brænder af. Registrerer kabelbrud. Automatisk nedlukning af dele af Cargoliften i tilfælde af en fejl - eller endda hele liften. Alt dette kan eBC-controlleren gøre. Grundlaget er BC.OS-styringssoftwaren og en hardwarekomponent: eBC Controller til standardfunktionalitet eller eBC Controller PRO med yderligere tilslutnings- og anvendelsesmuligheder.

Kontakt os

Fit for fremtiden - så du allerede i dag er forberedt på morgendagen

Sammen med AI bakkameraer overvåger Bär VisionAssist-assistentsystemet liftpladens bevægelsesradius og stopper den automatisk, hvis der er risiko for kollision. Ikke en fremtidsvision, men virkelighed hos BÄR.

Kontakt os

Relateret indhold om eBC Controller

Controllere i kataloget over reservedele

eBC Controller, elektroniske styringer, printkort, relæstyringer, Molex-stik, tilbehør - du finder alle disse dele i det digitale reservedelskatalog. Ved at klikke på billedet eller materialenummeret kommer du direkte til denne del i WebShop - registrering er nødvendig.

Læs mere

Betjeningsenhed Bär Control EVO

Udviklingen af denne styreenhed blev ledsaget af en videreudvikling af eBC-controlleren.

Læs mere